RÓLUNK

Csörgei Ágnes vagyok a Virágzó Magnólia megálmodója és tervezője. Két csodás kislányommal Etyeken élek és dolgozom. A Budapesti Divatiskolában végeztem divat- és stílustervező szakon. 

2012 óta tervezek és készítek menyasszonyi fejdíszeket és kiegészítőket Virágzó Magnólia néven. Termékeim közt találhatsz virágos és kristályos fejdíszeket, ékszereket, fátylakat és gyűrűpárnákat. Munkáimra jellemző a részletgazdag és precíz kidolgozottság és a minőségi anyaghasználat. Örömmel tölt el, ahogy a menyasszonyokkal közösen kitaláljuk milyen legyen a megálmodott hajdísz, amely majd a nagy napon apró részletként teszi tökéletessé az összképet. 

Egy stílusos fejdísz vagy fátyol teszi teljessé a menyasszonyi öltözéket, ezért fontos, hogy megtaláld az egyéniségedhez legjobban illő darabot. Én segítek abban, hogy menyasszonyi ruhádhoz, frizurádhoz, stílusodhoz legjobban illőfejdíszt válaszd. 

2016 tavasza óta beteljesült a legnagyobb álmom, menyasszonyi ruhák is találhatók a Virágzó Magnólia kollekciójában.  Méretre készülő egyedi menyasszonyi ruhád megtervezéséhez kérlek jelentkezz be telefonon vagy e mailben az alábbi elérhetőségek egyikén.
+36 70 33 53 701
info@viragzomagnolia.hu


KÖVESS MINKET AZ INSTAGRAMMON IS!
@viragzomagnolia