WEDDING POP-UP BAZÁR

2017.02.25

Idén újra részt vettünk a kedvenc esküvős eseményünkön, a Brody Club Life izgalmas épületében szervezett kiállításon. Sok kedves ismerős szolgáltatóval találkozhattam újra és megcsodálhattam 2017-es munkáikat. Köszönöm, hogy ti is eljöttetek és ilyen sokan ellátogattatok a mi standunkhoz is.

INSPIRÁLÓ ESKÜVŐI POP-UP

2017.02.18

Egy új kezdeményezés az Ádám Villa épületében. Kellemes környezetben egy igazán szép esküvői helyszínen töltöttünk el egy napot és találkozhattam veletek. Köszönöm.

ŐSZI ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS

2016.11.5-6 

Az év legnagyobb esküvői eseményén vettem rész, négy másik szolgáltatóval közös standon. Az együttműködésünk neve Forget me Not. Remélem ti is legalább annyira élveztétek a részvételt, mint mi.

Virágzó Magnólia. Celeni. Toboz Művek. Sophie Molnár Design. Asztalka

WEDDING POP-UP BAZÁR

2016.10.22

Nagyon szeretem ezt a helyszínt, ezt a hangulatot. Örülök, hogy ilyen sok kedves menyasszonnyal találkozhattam. 

EC FOTÓZÁS

2016.09

Sokadik alkalommal fotózunk az Esküvő Classic Magazinnal, ezúton is köszönöm nekik. A mai napon a Jóban Rosszban sztárjait fotóztuk Száron egy hangulatos étteremben és pálinkamanufaktúrában.

Fotó: Andráska Krisztián 

BIG MOMENTS BABY BAZÁR

2016.05.08

Egy közös projekt egy kedves barátnőmmel Csuzdi Judittal a PukiBoo tervezőjével. Egyedülálló mini babavásár a Döbrentei téren az Asztalka cukrázdában. Minőségi alapanyagokból készült koszorúslányruhák és kiegészítők, kiscipők, szandáok, pantallók.

VirágzóMagnólia. PukiBoo. Pici and the city

KAMPANY FOTÓZÁS ETYEK

2016.03.29

Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, egy szívemhez közel álló helyszínen fotóztuk be a SS16 Virágzó Magnólia ruhákat és fejdíszeket. Szívből köszönöm a csapatnak az együttműködést.

Fotó: Szeidl Marian Photography Haj: Tóth Zoltán Smink: Keserű Barbara Modell: Anna

WEDDING POP-UP BAZÁR

2016.02.29.

Virágzó Magnólia első menyasszonyi ruha kollekciója bemutatkozik a Brody Club Life-ban.

Fotó: Atti Deak